OVER MIJ

Hi! Ik ben Regine Hoek.

Creativiteit zit er bij mij al van jongs af aan in. Tekenen was altijd mijn favoriete bezigheid en ik kon dat uren lang doen.

Naarmate ik ouder werd, vond ik het steeds lastiger om zomaar iets te tekenen. Hoewel ik het echt heel graag wilde, ging het me steeds moeilijker af. Ik tekende wel, maar niet meer zoveel als dat ik graag zou willen.

Een paar jaar geleden wilde ik heel graag een creatiever leven, maar ik wist niet zo goed hoe. Tot ik anderhalf jaar geleden in contact kwam met Femke Veltkamp en haar Illustratie Expeditie. En dat was precies wat ik op dat moment nodig had.

 Femke heeft me geleerd om mijn unieke handschrift te ontdekken en mijn eigen stijl te ontwikkelen. En ze heeft mij vooral geleerd om er weer plezier in te hebben.

Aan het einde van de Illustratie Expeditie heb ik een eindproduct gepresenteerd in de vorm van een dierenalfabet poster. Ik vond de poster té leuk om er niets mee te doen!

Inmiddels is het assortiment al aardig uitgebreid en hoop ik dat er iets voor je tussen zit.

Anderhalf jaar geleden kon ik alleen maar dromen van een creatiever leven en nu leef ik het! En……ik word er heel blij van!